Mediano Superliga: Vejle-FC Midtjylland Special

Toppen mødte bunden, men der var ikke den store forskel - eller var der? Her får du årets sidste mandagskampsanalyse.

Af Alex Munk Hjort

Denne udsendelse er lavet i samarbejde med Støt Mediano og vores Hovedpartner, Arbejdernes Landsbank.

De fleste havde nok ventet en sikker sejr til FC Midtjylland mandag aften, men Peter Sørensen og Vejle ville det anderledes. Efter en meget lige første halvleg, hvor midtjyderne først fik ordentligt fat de sidste 10 minutter, var trænere og spillere i begge lejre meget uenige om hvem, der havde været bedst de første 45 minutter.

I anden halvleg trådte FC Midtjylland mere og mere i karakter og kom foran efter blot 11 minutter ved et hjørnespark. Erik Sviatchenko sikrede med sit fjerde sæsonmål Ulvenes føring, og derfra lignede det sikre tre point.

Derfor kom det også lidt ud af det blå, da Luka Djordjevic satte panden på Hallur Hanssons indlæg og udlignede til 1-1 i tre minutters overtid. Til stor frustration for Bo Henriksen og FC Midtjyllands medrejsende fans.

Resultatet ændrer dog hverken på at FC Midtjylland er Superligaens førehold eller at Vejle er rækkens bundprop. Men der er stadig en masse at analysere og diskutere.

Ekspert: Jonas Hebo Rasmussen
Vært: Alex Munk Hjort